Studio Sharon

Studio sharon

Retourbeleid

Bij Studio Sharon draait alles om jouw tevredenheid. Als je niet tevreden bent met je aankoop, staan we klaar om samen een oplossing te vinden die bij jou past. Je hebt 14 dagen de tijd om te beslissen. Niet tevreden? Geen zorgen. Je kunt je aankoop binnen 14 dagen na ontvangst zonder opgaaf van reden retourneren.

Gepersonaliseerde producten zijn extra bijzonder, en daarom kunnen we die niet retour nemen. Tenzij er natuurlijk iets mis is – defecten of foutjes gemaakt door Studio Sharon? Dan regelen we het graag voor je.

Wil je iets terugsturen? Heel eenvoudig. Stuur een mailtje naar vormgeving@sharonlems.nl voordat je het product terugstuurt. Zorg ervoor dat het in de originele verpakking zit, ongebruikt en nog helemaal verkoopbaar.

De kosten voor het terugsturen zijn voor jouw rekening. Tenzij het een foutje van ons was, dan betalen wij uiteraard de retourkosten. Zodra we het teruggestuurde product hebben ontvangen en gecheckt, storten we het aankoopbedrag binnen 30 dagen terug op de manier waarop je hebt betaald. 

Is er iets niet helemaal in orde? Als het een fout van Studio Sharon is, hoef je je geen zorgen te maken over de retourkosten. We regelen een oplossing, of het nu om vervanging of terugbetaling gaat.

Door bij Studio Sharon te shoppen, ga je akkoord met ons retourbeleid. We zijn altijd bezig om dingen nóg beter te maken, dus houd deze pagina in de gaten voor eventuele updates.

Gegevens van Studio Sharon
Studio Sharon
Nieuwe Rijksweg 92
4124BC Lexmond

Telefoonnummer: 0681955376

E-mailadres: vormgeving@sharonlems.nl

KVK nummer: 83323503
BTW nummer: NL003803173B03
IBAN: NL02 KNAB 0618 1119 99

Laatst bijgewerkt op 26-02-2024