Studio Sharon

Studio sharon

koolzaadwas

Voor alle kaarsen maak ik gebruik van Europese was

De kaarsenwas wordt geperst uit de zaden van koolzaadplanten. Je herkent een koolzaadplant aan zijn vrolijke, zonnige bloemen die hele velden opfleuren met hun heldergele kleur! En wat dit nu extra mooi maakt is dat dit gewoon uit Europa komt, geen schadelijke stoffen bevat, geur beter vasthoudt & de kaarsen langer laat branden! Extra genieten dus van deze duurzame kaarsen. 

Mask Group 9

Europese was

Alle kaarsen zijn handgenoten en gemaakt van koolzaadwas. Deze was komt uit Europa en zorgt daardoor voor minder uitstoot!

Houten lont

De knisperende kaars creeërt een gezellige sfeer. Laat je kaars niet te lang achter elkaar laat branden om te lont optimaal te benutten.

Branduren

Deze kaarsen hebben een langere brandtijd dan de gemiddelde kaars. Dit komt vanwege hun lagere smeltemperatuur!

wenskaarsen

Maak iemand blij met een kleine wens

Verras iemand met deze 45 ml geurkaarsen met houten lont. De kleine kaarsen zijn bedrukt met kleine teksten, waardoor ze perfect zijn voor een klein cadeau. Om optimaal te genieten, brand je deze kaars in één keer op.

Een speciaal cadeau voor een bijzonder persoon en een bijzonder moment.

Vrijstaande kaarsen

Vanaf € 2,50

Ribbelkaarsen | 95 ml

€ 7,50

Woodwick kaarsen | 125 ml

€ 7,50

Wenskaarsen | 45 ml

€ 4,50

vrijstaande kaarsen

Vrijstaande kaarsen

Ook alle vrijstaande kaarsen worden gemaakt van koolzaadwas. Met een naald prik ik met het juiste dikte lont door de mal heen. Na een nachtje afkoelen kan ik de kaarsen uit de mal halen en de lonten afknippen.